Se on aika villiä, kun aikuinen ihminen valveilla ollessaan (selvinpäinkin vielä) näkee päättömiä kirahveja juoksentelemassa ympäriinsä! Että voikin pikkupikku flunssa pistää pöntön sekaisin :D 3vrk kuumetta yli 39astetta ja  meno käy villiksi. Mutta nyt ollaan jo voiton puolella, enää 37,7 ja olo tuntuu jo ihan ihmismäiseltä ja ympärillä ei näy mitään elikoita. varsinkaan päättömiä...

Tämän aamuista painoa tulee ikävä 140,7kg... viitsi edes laittaa mihenkään ylös, kun se nousee takas 142 paikkeille, kunhan nestetasapaino palautuu jne. Mutta että tuntui hyvälle nähdä tuokin numero taas. Näkyyköhän se oikeasti vaa'assani koskaan enää?

Laihduttamisen motivaatio on kohdallaan ja luulin, että taitoakin löytyy. mutta sairauteni lisää vaikeusastetta aikalailla. Jos elän epäterveellisesti, voin huonosti. Jos elän normaalisti (syön ja juon normaalisti, ilman herkkuja jne) elimistöni menee paniikkiin ja saan liian alhaisen sokerin. Alan olla aika epätoivoinen, koska haluan elää terveemmin. Nyt odotan terveydenhoitajalle/ravitsemusneuvojalle pääsyä, koska haluan tietää mitä teen väärin. Liian vähästä syömisestä ainakaan ei ole kyse, koska syön edelleen 2000-2006 kcal/päivä. jotain on varmaan lisättävä, mutta en vaan keksi itsekseni mitä!

Kiitos kaipaajille, kyllä täällä hengissä ollaan vaikka väliin hiljaista onkin.