kierrätys on päivän sana! Nesteen nimittäin :D kauhiaa vessassa rampaamista... kiva nähdä kun vaaka kiitää alaspäin (ja kyllä, tiedän että se kiitäminen stoppaa kohta j aalkaa totinen työ) Mutta tällä kertaa en ole ajatellut, että voinhan minä syödä vähän enemmän kunhan vaan juon nesteet pois. Eilen söin kunnolla ruokaa ja jätin ne herkut ottamatta. ja huom. tarjosin vieraille keksejä, jotka jäi yli uudeltavuodelta. Ei tehnyt edes mieli...illalla kyllä teki, mutta puhuin itseni ulos niistä tunteista. Kovaa työtä tämä on ja pyysin jo etukäteen anteeksi mieheltäni tulevan viikon känkkistä.

Suonenveto vaivasi toissayönä ihan pimeesti... pompin pystyyn ja hyvä etten vollottanut ääneen.  Viimeyöna kokeilin sitten vanhaa konstia. villasukat! ei vetäny suonta, vaikka oletin että karseeta tulee. Tosi sexyt polveen asti olevat villikset tuntui ainakin auttavan...

Wempula kirjoitti blogissaan, että jos leikitään niin että mitä teet vuoden eka päivänä kertoo tulevasta vuodesta. Meillä oli vieraita ja käytiin ystävän kanssa lenkillä ja syötiin yhdessä isolla joukolla (samaa tehtiin uudenvuoden aattonakin kyllä!) ja illalla katsottiin leffa. sitten saunaan ja miehen kanssa peiton alle nahka nahkaa vasten... ihan hyvä vuosi siis täälläkin tulossa ;)