Siinä se, mikä on ollut viimeviikon fiilis. Olo on kuin räkä piikkilanka-aidalla... Oiekin rupee rasittamaan. Vaikka tällä kertaa löytyi syykin tälle fiilikselle. Väärä lääkitys! Nesteenpoistolääke osoittautui turhaksi, vääräksi (jos olisi ollut tarpeen muuten) ja lopetettiin kokonaan. Toivottavsti olo palaa kunnolliseksi pian!

Lääkärissäkin kävin tänään...Ja uutiset olivat kerranki ILOISIA. Mörrimöykky lääkärikin äityi oikein kehumaan, miten saan olla ylpeä itsestäni ja saavuttamastani hoitotasapainosta! Kehaisipa jopa kaventuneita kasvojanikin :D kehoitti jatkamaan samaa maltillista linjaa. Niin ja kehoitti ostamaan vaikka kukkakimpun itselleni palkinnoksi! Olin aikalailla ällikällä lyöty, mutta tuntuihan se hienolta lähteä takaisin töihin... Olo oli kevyt ja askel luisti. Vihdoinkin jotain tuloksia. vihdoinkin kaiken sen negatiivisen jälkeen valoa tunnelin päässä. Ja kevätkin tulee!

Painon kanssa olen nyt taitekohdassa. tavoite on saada maaliskuun loppuun paino alle 140kg:n. Se on se mun haamumailini. Siihen kun pääsen alkaa varmasti sujumaan ja tälläkertaa ajattelen niin että tästä on vain 12kg alle 130kg:n. sinne menen tänävuonna. Se on päätetty!

Ensimaanantaina pääsen taas huristelemaan omalla rakkaalla oranssilla polkupyörälläni! pyöräteitä lakaistiin tänään, joten enää ei tarvi pelätä edes kumin puhkeamistakaan... Tuntuu kuin vapaus olisi koittamassa. Ja pääsee haravoimaan ja laittamaan pihaa kuntoon ihan kohta! (täytyy varoa ettei tästä tule puutarhablogia ihan vallan, kunhan kukat alkaa itämään ;)

Nyt kunnon kauneusunille ja huomenna töihin virkistyneenä!