Selkeä kevät fiilis jo; linnut laulaa, suunnittelen pihaa, kukkien mullan vaihtoa, pyöräilykautta jne. Mutta silti on olo, ettein oikein saa mistään otetta! Ystäväni vain mennä porskuttavat eteenpäin projekteissaan (Oikeasti olen ylpeä teistä!!!!) Tuntuu vain ettei minulla oikein ole mitään annettavaa kenellekään! Takaraivossa takoo erään viissan miehen sanat: Älä valita, ota vastuu elämästäsi!

Kerran suutuin siitä niin paljon, että sainkin paljon aikaan: siltä istumalta hankin töitä, siivosin kotimme ja muutama muukin uudistus tapahtui siinä sivussa! Mutta nyt tuo vastuun ottamainen lähinnä pelottaa! Miten jaksan? Miten onnistun? ja ennen kaikkea, mitä sitten jos en onnistukaan?

Taas tullaan tähän minun periviholliseen nro 1: tekosyyt. Kaikelle läytyy ain akyllä hyvä syy, eleensä tekosyy. Nyt viimeviikon puolivälistä asti olen tiennyt, että sokerien heittely johtui siitä. että lääkitys oli liian raju ja samoin ateriarytmiä muuttamalla saisin sokerien laskun lenkin jälkeen loppumaan. Siis tuumasta toimeen: lääkkeitä vähemmän ja liikunta takaisin ohjelmaan. No juu näinhän sen olisi pitänyt mennä, mutta minä vaan totesin että jos sitä sitten joskus aloittaa... Se aloitus on nyt venynyt viikolla. Huomenna se sitten oikeasti alkaa... Vähennän aamulääkkeitä yhdellä, samoin illasta pois ja terveellinen syöminen kehiin.

Tekosyiden keksiminen loppuio myös siltä osin, että en tarvitse tukea tähän hommaan. Toki saan sitä sieltä sun täältä, mutta ilmoittauduin mukaan painonhallintaryhmään. Työterveyshuollon järjestämään. Haastattelu on torstaina ja luulen pääseväni mukaan ;) (pääsyvaatimuksena on oikea ylipaino... vitsailimme työkavereiden kanssa, etät mitähän se hoitaja sanoisi jos ihan vakavalla naamalla väittäisi, että "mulla on 3kg ylimääräistä, joista haluan eroon...") No juu, varmaan pääsis mielnetilatutkimukseen tms. Mutta leikki sikseen, haluan sen tuen mitä pystyn saamaan.. Olen päättänyt mennnä mukaan positiivisella mielellä! Ja sillä mielellä, että tästä vielä laihdutaan! Muutama työkaverikin on "uhannut" lähteä mukaan. Toivottavasti se osoittautuu hyväksi asiaksi, eikä semmoseksi kyräilyksi kuin se pahimmillaan voi mennä!

Toinen harkinnan alla ollut asia on kuntosali/jumpat, joihin pääsisin kaupungin työntekijänä 2€/kerta. Mutta sitten tulee se mutta: esim joku latinobic, mitä se on ja oisko mulla mitään mahiksia edes jaksaa sitä? tai joku seuraavista:
 LESS MILLS BODYBALANCE: Joogaan ja pilatekseen pohjautuva ryhmäliikuntatunti, jonka liikkeitä rytmittää rauhallinen musiikki.

LESS MILLS BODYPUMP: Tehokas ja turvallinen levytangoilla ryhmässä tehtävä koko vartalon lihaskuntotreeni.

LESS MILLS BODYVIVE: Tunnilla harjoitetaan vive-pallon avulla kokonaisvaltaisesti kehon lihaksistoa sekä aerobista kuntoa.

Eli jos jollakulla on asiasta tietoa, niin kerro mulle onko 140kg(noin mitään mahdollisuuksia edes selvitä hengissä kyseisiltä tunneilta? Vai olisiko joku personal trainer tyyppinen ratkaisu parempi?(tässä tulee IHAN VARMASTI raha vastaan, mutta ainahan sitä voi kysyä!)