Nyt ollaan vaarallisilla vesillä... Aamulla paino näytti 400g enemmän kuin eilen. (3,7kg vähemmän kuin viime maanantaina...) Mutta tämä 3,7kg vähemmän ei tuntunut miltään sen menetetyn 400g rinnalla. Kyllä mieli on näissä asioissa kummallinen!!!! Töissä jo tuntui läskiltä! Ihan luuseri olo, kun lukema oli tänään enemämn kuin eilen. söin sitten yhden keksin, toisen ja kolmannenkin eli 365kcal :-O Se oli todellakin hetken hurma... Sai olla kyllä viimonen lipeeminen hetkeen aikaan!

Ja vastaus: KYLLÄ tämmösellä RUUAN syömisellä todellakin laihtuu! Kertaakaan oo ollu nälkä, pikemminkin olo on kuin syöttöporsaalla! Mutta tämä on ainakin kivaa! Tällä viikolla, johtuen miehen iltavuorosta, en pääse kävelemään vasta kuin perjantai-illalla. Nyt jo alkaa tuntua siltä, että tarttis päästä (Minäkö nopeesti koukahtavaa sorttia ;D), uskaltaiskohan sitä koittaa jumpata? Tai jos vaikka tanssis (taustalla soi Mariskan memento mori levy)

Kiitos kommentoijille ja ystäville, että jaksatte kannustaa taas kerran minut matkaan... vielä joskus se on se viimeinen matka! (kuulosti ehkä hiukka väärältä toi viimeinen matka ;D) Tarkoitin siis tämän projektin suhteen...

Oon sortunu tekemään jotain mitä ei kuulemma KOSKAAN pitäs mennä tekemään... Oon ostanu ittelleni motivaatiovaatteita. Ostin valkoiset farkut (koko 50, nyt kokoni on se 56), valkoisen kauluspaidan samaa kokoa ja muutaman muunkin vaatekappaleen. Mutta kun oli tarjouksessa ja NIIN ihania. kesävaatteita... (sitä toppapukua en kuitenkaan tohtinu ostaa odottamaan...) Muutenkin muutama vaate odottaa parempia aikoja mm. 54kokoiset farkut ja paitoja iso läjä, kun ostin sovittamatta.

Uudet kävelylenkkaritkin odottaa ekaa lenkkiä vielä... mutta perjantaina!

Miten pääsen tästä kierosta ajatuksesta, että kaikki on pilalla 400g takia?